İstanbul Park'ta nefes kesen drift mücadelesi
Drift Otomobil Spor Kulübü tarafından Spor Toto ve HT Spor iş birliğiyle hayata geçirilen 2026 Türkiye Drift Şampiyonası, büyük bir heyecana sahne oldu. Organizasyonun dördüncü ayak yarışları, motor sporları tutkunlarının akın ettiği TOSFED İstanbul Park pistinde adeta nefesleri kesti.

Pistte dumanlı ve heyecan dolu anlar
Profesyonel drift pilotlarının sınırları zorladığı kıyasıya mücadeleler, yaklaşık 10 bin kişilik coşkulu bir izleyici kitlesi tarafından tribünlerden ilgiyle takip edildi. HT Spor ekranlarından canlı olarak nakledilen organizasyon, hız ve tutkunun buluştuğu anlara ev sahipliği yaparken, sporseverlere unutulmaz bir hafta sonu yaşattı.
Şampiyona ve kupa kazananları belli oldu
Gün boyu süren zorlu etabın ardından dereceye giren sporcular pistte düzenlenen görkemli törenle ödüllerine kavuştu. Organizasyonun sonuçları ise şu şekilde açıklandı:

- Türkiye Drift Şampiyonası 4. Ayak: Abdullah Bostan birinci, Çağlar Küçükdumlu ikinci, Enver Haskasap üçüncü oldu.
- TOSFED Drift Kupası 4. Ayak: Durali Bostan zirvede yer alırken, Serdar Nartak ikinci ve Emin Erturgut üçüncü sırayı elde etti.
Pistte gerçekleştirilen coşkulu ödül töreni ve kupa takdiminin ardından nefes kesen bu büyük buluşma başarıyla son buldu.