Sakarya Büyükşehir’den çocuklara şölen tadında sezon finali
SAKARYA (İGFA) - Sakarya Büyükşehir Belediyesi, yaz boyunca şehrin dört bir yanında çocuklarla buluşturduğu etkinlikleri, 12 Eylül’de Aziz Duran Parkı’nda gerçekleştireceği büyük şenlikle tamamlayacak. 20 binden fazla çocuğun neşesine ortak olan yaz etkinlikleri, eğlence, müzik, bilim ve oyun bir arada olacağı “Yaza Veda Çocuk Şenliği” ile taçlanacak.
12 EYLÜL’DE COŞKU ZİRVEYE ÇIKACAK
12 Eylül Cumartesi günü Aziz Duran Parkı’nda 15.00-22.00 saatleri arasında gerçekleştirilecek şenlikte çocukları bilimden müziğe, spordan eğlenceye uzanan dolu-dolu bir program bekliyor.
Oyunlar, gösteriler, spor faaliyetleri ve çeşitli eğlencelerle çocuklar yaz tatiline harika bir final yapacak.
EĞLENCE HİÇ DURMAYACAK
Bubble Show ile rengârenk baloncukların büyülü dünyasına yolculuk yapacak çocuklar, Bilim Show ile eğlenceli deneyler ve şaşırtıcı gösteriler eşliğinde bilimin heyecanını yaşayacak.
Etkinlikte Kent Orkestrası Konseri ile parkın atmosferi müzikle şenlenecek. Ayrıca Burak Sezen moderatörlüğünde Başkan Yusuf Alemdar ile sohbet gerçekleştirilecek.
OYUN, SPOR VE ATÖLYELER ÇOCUKLARI BEKLİYOR
Aziz Duran Parkı, şenlik boyunca çocukların doyasıya eğlenebileceği büyük bir etkinlik alanına dönüşecek. Şişme oyun alanları, etkinlik çadırları ve spor alanları çocuklara hareketli ve eğlenceli bir gün yaşatacak.
SÜRPRİZ HEDİYELER VE İKRAMLAR
Günün ilerleyen saatlerinde animasyon film gösterimi ile çocuklar açık havada sinema keyfi yaşayacak. Düzenlenecek çekilişle sürpriz hediyeler de şenliğin heyecanını artıracak ve şenlik alanında çocuklara pamuk şeker, patlamış mısır ve dondurma ikramları yapılacak.
Hayvan sevgisinin de unutulmadığı şenlikte Pati İzi etkinliğiyle çocuklara patili dostlarla ilgili keyifli bir deneyim sunulacak.
200’DEN FAZLA MAHALLEDE BİNLERCE ÇOCUK…
Büyükşehir programlarıyla bu yaz sezonunda Gezgin Çoçuk Atölyesi, Akça ve Sakarya Muhafızları, Yaz sineması, Mutluluk Tırı, Gezici Umut Atölyesi, Mahallemde Neşe Var ve Keşfedilen Yetenek, Umut Dolu Gelecek programlarıyla 200’den fazla mahalleye gidildi, 20 binden fazla çocuğa ulaşıldı.