Melikgazi'de köy pazarı stantları için kura çekildi

Melikgazi'de köy pazarı stantları için kura çekildi
Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, köy pazarında satış yapacak üreticilerin stantlarını kura çekerek belirlediklerini bildirdi.Palancıoğlu, yazı açıklamasında, tarladan direkt tezgahlara üreticinin ürünlerinin doğrudan satışının...

Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, köy pazarında satış yapacak üreticilerin stantlarını kura çekerek belirlediklerini bildirdi.

Palancıoğlu, yazı açıklamasında, tarladan direkt tezgahlara üreticinin ürünlerinin doğrudan satışının yapılmasından mutluluk duyduklarını belirtti.

Belediye olarak hem üreticiyi hem de tüketiciyi koruma anlamında önemli çalışmalar yaptıklarını aktaran Palancıoğlu, şunları kaydetti:

"Hemşehrilerimiz tarafından doğal ortamında yetiştirilen organik sebze, meyve, süt ve süt ürünleri, yumurta, ev yapımı organik yöresel ürünler bu pazarımızda satılabilecek. Köylülerimizin binbir emekle ürettiği, sağlıklı ve organik ürünler bu pazarımızda değer kazanacak. Keykubat'ta 21, İldem'de 113 üretici, Tacettinveli Mahallesi pazar yerinde ise 218 üreticiye stantları çekilen kura ile dağıtıldı. Üretici pazarı, üreticiyle halkın en doğal buluşma noktası. Köylülerimizin binbir emekle ürettiği, sağlıklı ve organik ürünler bu pazarımızda taze taze vatandaşa ulaşacak. Organik üretici pazarımızın ve çekilişimizin halkımız ve Melikgazi'miz için hayırlı olmasını temenni eder, üreticilerimize bereketli bir satış dönemi dilerim."

Melikgazi'de köy pazarı stantları için kura çekildi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.