Tasarım İhtiyaçlarınızda SADECEON Yanınızda!

Tasarım İhtiyaçlarınızda SADECEON Yanınızda!
Tasarım konusunda yetenekli olduğunuzu düşünüyorsanız hemen üye olarak yeteneğinizi oluşturabilir, freelance olarak yeteneğinizden kazanç elde edebilirsiniz.

Fotoğraflarınızı eğlenceli karikatürlere çevirmek, düğün nişan gibi özel günlerinizin afişlerini yaptırmak, davetiyenizi istediğiniz gibi tasarlatmak, logonuzu ya da kartvizitinizi tasarlatmak, firmanız için en güzel kurumsal kimlik tasarımını yaptırmak, kişisel ya da kurumsal websitenizi yaptırmak gibi tüm ihtiyaçlarınız SadeceOn’da 10 Liradan başlayan fiyatlarla sizi bekliyor. Burada her şey 10 TL ve katlarındaki fiyatlarla size sunuluyor.
Tasarım konusunda yetenekli olduğunuzu düşünüyorsanız hemen üye olarak yeteneğinizi oluşturabilir, freelance olarak yeteneğinizden kazanç elde edebilirsiniz. 360 derece reklam döngüsünde tanıtılan hizmetler arasında siz de yeteneğinizi tanıtarak, müşterilerinizle hemen çalışmaya başlayabilirsiniz.
Aldığınız tasarıma siz onay verene kadar, ödemeniz SadeceOn tarafından yönetilen güvenli hesapta bekletilmektedir. Eksiksiz teslim alarak siparişe onay verdiğiniz takdirde ödemeniz tasarımcıya aktarılmaktadır. Dilerseniz düzenleme isteği göndererek teslim edilen çalışma üzerinden istediğiniz değişiklikleri yaptırabilirsiniz. Ya da siparişiniz için iptal talebinde bulunabilir, hiçbir kesinti olmadan ödediğiniz tutarı geri alabilirsiniz.
Mobil uygulamalarımız sayesinde dilediğiniz yerden SadeceOn’a erişebilir, kolayca işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz. Diğer üyelerle mesajlaşabilir, arkadaşlarınızı davet ederek çekilişlere katılabilir, sipariş teslimatı yapabilir ya da teslim edilen çalışmanızı kontrol edebilir, düzenleme ya da iptal talebi gibi taleplerinizi satıcıya iletebilirsiniz.
Her sektöre uygun çalışmalar yapabilen tecrübeli ve yetenekleri tasarımcılarımızdan ister mimari çizimlerinizi, ister illüstrasyon çizimlerinizi, ister stok görsel gibi hazır görselleri alabilirsiniz. Retouch ya da montaj gibi photoshop işlerinizde de tasarımcılarımızdan destek alabilirsiniz.
Siz de hem kaliteli hem de uygun fiyatlarla profesyonel grafik tasarım hizmeti alma fırsatını kaçırmayın.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.