Su Geçirmez Fermuar Yapısal Özellikleri

Su Geçirmez Fermuar Yapısal Özellikleri
Fermuar günümüzde birçok üründe kullanılır. Özellikle tekstil sektöründe düğme ve çıtçıt yerini fermuarlar bıraktı.

Çeşitliliği ve renkleri ile göze çarpan fermuarlar kullanım alanlarına göre de farklılık gösterir. Kullanıcılara rahatlık sağlayan fermuarlar aynı zamanda hassas yapıya sahiptir. 10 ile 100 arasında dişliden oluşan fermuarlar aynı zamanda dişlilerin birinin kırılmasıyla işlevini yitirebilir. Fermuar çeşitlerinden biride su geçirmez fermuar modelidir.

Su Geçirmez Fermuar Nedir?
Su geçirmez fermuar
adından da anlaşılacağı gibi su geçirmeyen yapıda tasarlanmıştır. Özellikle dalgıç kıyafetlerinde kullanılan su geçirmez fermuar kullanım alanı, renkleri ve modelleri bakımından çeşitlilik gösterir. Dış yüzeyi özel bir poliüretan ile kaplıdır. Bu özelliği sayesinde ayrıca istenilen kadar kesilebilir ve istenilen boyutta kullanılabilir.
Fermuarın bileşenleri olan şerit, dişli ve kürsör bölümlerinden içeriye sıvı geçmemesi için özel bileşenler kullanılmalıdır. Su geçirmez fermuarların üzerinde bulunan dişli alanlar özel bir malzeme ile kaplandığı için asla içeriye suyun geçmesine izin vermez. Ayni zamanda yağmurluk ve branda gibi ürünlerde de kullanılır. Detaylı bilgi için https://www.ecefermuar.com.tr/su-gecirmez-fermuar linkini ziyaret edebilirsiniz.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.