Sergio Oliveira: Birlik beraberlik olan ülkede futbol oynamaktan mutluyum

Sergio Oliveira: Birlik beraberlik olan ülkede futbol oynamaktan mutluyum
Galatasaray'ın Portekizli yıldızı çok anlamlı bir paylaşım yaptı. Alanyaspor ile oynanan hazırlık maçında sarı-kırmızılıların açtığı pankartı sosyal medya hesabından paylaşan yıldız oyuncu,böylesine birbirine destek veren bir ülkede futbol oynamaktan mutlu olduğunu söyledi.

Galatasaray'ın yıldızı Sergio Oliveira'dan deprem paylaşımı geldi. Alanyaspor ile oynanan hazırlık maçında sarı-kırmızılı tribünler, Türk bayrağı açarak "Yaralarımızı birlikte saracağız" pankartı açtı.

Sergio Oliveira bu fotoğrafı paylaşarak, böylesine birbirine destek veren bir ülkede futbol oynamaktan mutlu olduğunu söyledi.

İşte o paylaşım...

"Zor zamanlarda gözünü bile kırpmadan birbirini destekleyen insanların ülkesinde futbol oynamaktan ötürü mutluyum.

HABERE YORUM KAT