İzmit'te yüzme bilmeyen kalmayacak
İzmit Belediyesi Spor İşleri Müdürlüğünün Yüzme Bilmeyen Kalmasın projesi ile yarıyıl tatilinde çocuklar yüzme öğreniyor
23.01.2024 18:20
Güncelleme: 07.10.2026 15:16
1.381 okunma

KOCAELİ (İGFA) - Spor ve sporcu dostu İzmit Belediyesi, yarıyıl tatiline giren çocukları yüzme sporu ile buluşturuyor. Yüzme Bilmeyen Kalmasın Projesi ile 7-14 yaş arasındaki çocuklar İzmit Belediyesi Kapalı Yüzme Havuzunda uzman antrenörler eşliğinde derslere başladı.
Eğitimler Salı, Çarşamba, Perşembe ve Cuma günleri 13.00 – 17.00 saatleri arasında 4 grup şeklinde devam edecek. 6 antrenör ve 1 cankurtaran eşliğinde gerçekleşen derslerde çocuklar temel yüzme eğitimi alacak. Ayrıca İzmit Belediyespor yüzme takımına seçilip, kulüp bünyesinde lisanslı sporcu olarak müsabakalara katılabilme şansı yakalayacak.
BU HABERE DE BAKSamsunspor 0-3 Trabzonspor (Maç Sonucu) Fırtına Samsun'da sert esti!İlk Yorum Yazan Sen Ol!








