Trabzonspor'da Uğurcan Çakır'dan deprem mesajı! "Üstesinden birlikte geleceğiz"

Trabzonspor'un kaptanı Uğurcan Çakır, Kahramanmaraş'ta yaşanan ve 10 ili daha etkileyen 2 deprem sonrası birlik ve yardım mesajı yayınladı.

Kahramanmaraş'ta 7.7 büyüklüğünde gerçekleşen ve çevre illeri de etkileyen deprem için seferberlik çalışmaları sürüyor.

Spor camiası da depremden etkilenen iller için destekte bulunurken, Trabzonspor kalecisi Uğurcan Çakır'dan yardım çağrısı geldi.

26 yaşındaki file bekçisi, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda "Yaşadığımız bu zor günleri el ele atlatacağız. Elimizden gelen yardımı yapalım. Kızılay'a yapılacak olan kan bağışının, resmi kurumlara yapılacak her yardımın büyük yararı olacak. Bugünlerin üstesinden birlikte geleceğiz." ifadelerini kullandı.

https://twitter.com/cakirugurcan96/status/1622917184807657474

İlk yorum yazan siz olun

Haberleri