Mudanya'da 'kirleteni affetmeyeceğiz' dedi, 100 bin lira cezayı kesti!
Mudanya Belediye Başkanı Deniz Dalgıç, Halitpaşa Mahallesi’nde çevre kirliliğine yol açan sorumsuzluklara sosyal medya hesabından tepki göstererek, moloz dökülmesinin yasak olduğu bir alana inşaat atıklarının bırakılmasına isyan etmişti.
“Evimize çöp dökeni affetmeyeceğiz” diyen Başkan Dalgıç, gereğini yaptı.
Yakaladık!
— Deniz Dalgıç (@denizdalgic) October 15, 2025
Halitpaşa’da çöp döken kişi kameraya yakalandı. Bu duyarlılığı gösteren hemşehrilerimize teşekkür ediyoruz.
Ekiplerimiz, 100 bin TL idari para cezası uyguladı.
Yakında sadece cezai süreçleri değil, adil ve etkin uygulamaları teşvik eden bir kültür oluşturmak yolunda… pic.twitter.com/lGiLNuKcrA
Olaydan bir gün sonra ise Halitpaşa Mahallesi’nde çevre kirliliğine yol açan kişinin kameraya yakalandığını açıklayan Başkan Dalgıç, ilgilisine 100 bin TL idari para cezanın uygulandığını duyurdu.
Mudanya Belediyesi, sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, çevre duyarlılığı gösteren vatandaşlara teşekkür eden Belediye Başkanı Deniz Dalgıç, “Yakında sadece cezai süreçlerle yetinmeyeceğiz, adil ve etkin uygulamaları teşvik eden bir kültür oluşturacağız. Bu kentte doğayı kirleten, emeğe saygısızlık eden kim olursa olsun karşılığını görecek” mesajını yineledi.