Gebze'de 90 sokakta yol çalışması
KOCAELİ (İGFA) - Gebze'de altyapısı tamamen bitirilen sokakların bir bölümünde sıcak asfalt serimi yapılırken, geçici düzenleme gerektiren bazı sokaklarda ise asfalt yama çalışmaları uygulandı. Yapılan açıklamada, altyapı çalışmaları henüz tamamlanmamış olan sokakların da ilerleyen süreçte yenileneceği belirtildi.
Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, bölgede yürütülen çalışmaları yerinde inceleyerek ekiplerden bilgi aldı. Başkan Büyükgöz, altyapı ve üstyapı çalışmalarının koordineli bir şekilde yürütüldüğünü vurgulayarak, vatandaşların günlük yaşamını en az düzeyde etkileyecek şekilde planlama yapıldığını ifade etti.
Çalışmaların, bölgedeki ulaşım düzeni ve günlük yaşam üzerindeki etkileri dikkate alınarak etaplar halinde sürdürüldüğü belirtildi.