Çanakkale Çan İlçe Milli Eğitim'den 10 Kasım mesajı
ÇANAKKALE (İGFA) - Çan İlçe Milli Eğitim Müdürü Turhan Çokgezer, 10 Kasım Atatürk’ü Anma Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Müdür Çokgezer, mesajında Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, ebediyete irtihalinin 87. yıl dönümünde saygı, rahmet ve minnetle andıklarını ifade etti.
“Gazi Atatürk’ü anmak; ‘en büyük eserim’ dediği Cumhuriyetimize sahip çıkacak çocuklarımızın eğitimiyle mümkün olmakla, ülkemizi birlik, beraberlik ve azimle geleceğe taşımak demektir.” diyen Çokgezer, eğitimin Atatürk’ün ideallerinin yaşatılmasında temel bir rol oynadığını belirtti.
Çokgezer, Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının kurduğu Türkiye Cumhuriyeti’nin, milletimizin en büyük ortak değeri ve geleceğe uzanan en güçlü teminatı olduğunu vurguladı.