Mustafa Bozdoğan

Mustafa Bozdoğan
Ülkemizdeki sorunları dile getirerek gündem olan Mustafa Bozdoğan kimdir?

Kendisi IYI Parti Manisa milletvekili aday adayıdır. Sayın Bozdoğan Sosyal medyayı aktif olarak kullanan biridir.
Twitter'da yaptığı açıklamalar ile bir çok kez gündemden düşmeyen Bozdoğan bir twitter açıklamasında; `Ülkemiz gençleri uyuşturucu batağına saplanmış durumdadır. Büyük rant uğruna bu duruma göz yumulması beni derinden etkiliyor.` diyerek uyuşturucu kullanımının küşük yaşlara düştüğünü belirtmiştir.

Bozdoğan, `Ülke olarak küçük yaştan itibaren uyuşturucuya meyilli bir nesil yetişiyor. Bir vatanperver olarak uyuşturucu kullanımının bitirilmesi için gerekli her türlü imzayı atacağım` demiştir.
Konuyla ilgili açıklamasına devam eden ve uyuşturucuya savaş açmış durumda bir eğitimci olan Bozdoğan, küçük yaştaki çocukların uyuşturucudan ölmemesi gerektiğini ve bunun için elinden gelen herşeyi yapacağını belirtti.
Ülkemizde bulunan Afgan ve Suriyeli göçmenler için yaptığı açıklaması ile olay olan Bozdoğan halktan büyük bir ilgiye sahip oldu.
Açıklamasında, `Özellikle Afgan ve Suriyeli göçmenlerin ülkemizde yasadışı faaliyetler ve silahlanmaları gibi durumların ileride büyük sonuçlar doğurabileceğinden kaygılanıyorum. Göçmenlerin büyük bir kısmı ülkemizde kaçak bir durumda. Birçoğu da terörist ve ajan olduğunu destekliyor` diyen Bozdoğan, hükümete bu sorunun çözülmesi gerektiğini attığı bir tweet ile belirtti.
Halkan gelen bir çok olumlu tepki ile karşılaşan Bozdoğan bu konuda gündem oldu.
`Manisa halkı beni seçer ise; başta Manisa olmak üzere bütün Türkiye'den göçmenlerin ülkelerine gönderilmesi için üstüme düşen vazifeyi gerçekleştirip, gerekeni yapacağım` diyen Bozdoğan, mültecilerin artık ülkelerine dönmeleri gerektiğini, bu durumun Türkiye için olumlu olacağını belirtti.

Ülkemizdeki sorunları twitter'dan dile getiren Bozdoğan, hayvan hakları yasasının yetersizliğinden şikayetçi olduğunu dile getiren bir tweet paylaştı. Tweetinde, `Ülkemizde bulunan hayvan hakları yasalarının yetersizliğinden bir çok hayvansever şikayetçi. Bir o kadar da ben bu durumdan şikayetçiyim. Ülkemizde bulunan hayvanların bir mal gibi nitelendirilmesi ve hayvan istismarcılarına verilen cezaların yetersi olması beni oldukça rahatsız ediyor` ifadelerini kullandı.

Bozdoğan, Turgutlu'da bir Anadolu lisesini ziyaret etti. Hem okul müdürü ve öğretmeni olan Turan Kırbaş ile ülkemizdeki eğitim sorunları hakkında toplantı yapan Bozdoğan, seçilme durumunda bu sorunları çözülmesi için ellerinden gelen her şeyin yapacağını belirtti. Bozdoğan bir eğitim görevlisi olduğundan dolayı eğitim alanında birçok araştırma ve çalışma yaptı. Bu çalışmalar doğrultusunda ilerleyeceğini sözlerine ekledi.

Peki Bozdoğan kimdir? Nerede doğmuştur? Eğitimini nerede tamamlamıştır? Şimdi bu soruları yanıtlamak için Bozdoğan'ı tanıyalım;
Bozdoğan Manisa'da 1973 yılında Turgutlu ilçesinde doğmuştur. Lise eğitimine kadar Manisa'da bulunan Bozdoğan 1990'da Uludağ Üniversitesi kazanarak Eğitim hayatına devam etmiştir. Uludağ Üniversitesinde Eğitim Fakültesi sınıf öğretmenliği bölümünü kazanmıştır. Üniversite dönemini sorunsuz bir şekilde bitirerek 1994 yılında mezun olmuş ve aynı sene içerisinde Şırnak'ta ilk görevine başlamıştır. İlk görev yerinden sonra Sarıgöl ve Manisa'nın Turgutlu ilçesinde görev yapmaya başlamış. Eğitimci bir kişilik olan Bozdoğan, 2004 yılında okul müdürlüğü seviyesine yükselmiştir.2004 yılından 2018 yılına kadar 14 sene boyunca okul müdürlüğü görevine devam etmiş, ardından 10 Mart günü emekli olma kararı alarak emekli olmuştur. Kendisinin biri kız diğeri erkek olmak üzere iki çocuğu bulunmaktadır. Oğlu bir yazılım firmasının sahibi, kızı ise İstanbul Üniversitesi İşletme bölümünde okumaktadır. Aynı zamanda eşi de emekli bir öğretmendir.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.