Erdoğan, yerel yönetim vizyonunu açıklıyor

Erdoğan, yerel yönetim vizyonunu açıklıyor
AK Parti'nin 8 ana başlıktan oluşan yerel seçim beyannamesinde 'Gerçek Belediyecilik' vurgusu yapıldı. Yerel yönetimlerin yol haritası olacak AK Parti'nin seçim beyannamesini Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan açıklıyor.

ANKARA (İGFA) - AK Parti, yerel seçimlere yönelik Seçim Beyannamesi, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla AK Parti Kongre Merkezi'nde düzenleyeceği tanıtım toplantısıyla kamuoyuna tanıtılıyor.

"Gerçek Belediyecilik AK Parti'dir" vurgusuyla yapılan tanıtım toplantısında Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı, beyazlar içerisindeki küçük bir kız çocuğu kürsüye getirdi.

8 ANA BAŞLIKTAN OLUŞUYOR

Türkiye Yüzyılı Şehirleri için gerçek belediyecilik için hazır ve kararlı olduklarını ifade eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, her seçimin önemli olduğunu Türkiye Yüzyılılı'nın ilk seçimi 31 Mart'ın da çok önemli olduğunu söyledi.

GERÇEK BELEDİYECİLİK VURGUSU

Beyannamenin 8 bölümden oluştuğunu belirten Erdoğan, "1- AK Parti'nin yerel yönetim vizyonu, 2- Katılımcılık, şeffaflık ve hesap verilebilir, 3- Dirençli şehirler, 4- Türkiye Yüzyılınmda şehir ve çevre, 5-Toplumsal refah önceliki şehir ekonomleri, 6-Duyarlı ve kapsayıcı soyal belediyecilik, 7- Kültür üreten şehirler ile 8 -Hizmet ve eser belediyeciliğinden oluşuyor. AK Parti her alanda olduğu gibi belediyecilikte de kendi kendine yarışmaktadır. Bizden belediyeleri devralanların şehirlerimize 5 yıl kaybettiklerini milletimiz gördü. O nedenle biz de seçim kampanyamızın merkezine 'Gerçek Belediyecilik' sözünü yerleştirdik" diye konuştu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Eser ortaya koyamamanın ve hizmet götürememenin bahanesi olmaz" diyerek, her belediyenin kamu kaynaklarından adil yararlandığını söyledi. Erdoğan, 81 ilin yatırımlardan ihtiyacı olan payı almayı sürdürdüğünü ifade etti.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.