AK Parti'nin Ankara adayları açıklanıyor

AK Parti'nin Ankara adayları açıklanıyor
Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ankara'nın 25 ilçesindeki belediye başkan adaylarını törenle kamuoyuna açıklıyor. Erdoğan, "Turgut Altınok büyük projeleriyle milletimizin karşısında olacak, Ankara altın çağına girecek" dedi.

ANKARA (İGFA) - Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, ATO Congresium'da AK Parti Ankara İlçe Belediye Başkan Adayları Tanıtım Toplantısı'nda konuşuyor.

ERDOĞAN'DAN MUHALEFET ELEŞTİRİSİ

AK Parti ve Cumhur İttifakı dışında vizyoner projelere önem veren başka siyasi yapıların olmadığını ifade eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, muhalefetin ülkeye hizmet etmek namına varlık gösteremediğini, şehirleri ihmal ettiğini söyledi. "Seçim öncesi ne dedilerse iş başına gelince tam tersini yaptılar" diyerek muhalefete yüklenen Erdoğan, çözüm hariç her şeyi yaptıklarını kaydetti. Erdoğan, Türkiye'nin en büyük üç büyükşehirinde temel atmama törenleriyle övünen, esersiz ve hizmetsiz harcanan yıllardan söz ettiklerini belirterek, milletin bunun hesabını 31 Mart'ta sandıkta soracağını kaydetti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.