Özel Sağlık Sigorta Hizmeti ve Kapsam Şartları Nelerdir?

Özel Sağlık Sigorta Hizmeti ve Kapsam Şartları Nelerdir?
Bireysel sigorta türleri arasında yer alan özel sağlık sigorta hizmeti, sigorta yapılan kişinin ilaç, tedavi ve tıbbi yardım masraflarını karşılayacak şekilde düzenlenir.

Bu sigorta türü için ayakta tedavi ve yatarak tedavi olmak üzere iki farklı teminat türü belirlenmiştir. Genellikle rutin yapılan sağlık kontrolleri, tıbbi sebep olmadan yapılan harcamalar bu sigortanın dışında tutulmaktadır. Bireysel sağlık sigortası fiyatları belirlenirken de benzer detaylar dikkate alınmaktadır.

hxisrp.jpg

Yaptırdığınız sigorta için bireysel sağlık sigortası sorgulama işlemi gerçekleştirmek istiyorsanız online hizmetlerden destek alabilirsiniz. Bunun için internet bağlantınızın bulunması yeterli olup E-sigortam farkıyla tüm işlemlerinizi kısa süre içerisinde halledebilirsiniz. Dilerseniz sistem üzerinden özel sağlık sigortası nasıl olur ve şartları nelerdir gibi sorulara da yanıt bulabilirsiniz.

hxiuoy.jpg

Özel Sağlık Sigortası Kapsamı ve Koşulları

Alacağınız özel sağlık sigorta hizmeti ile anlaşmalı özel hastanelerden fizik tedavi, muayene, ameliyat, rehabilitasyon gibi hizmetler alabilirsiniz. Özel sağlık sigortası sorgulama işlemiyle bu hizmetlere ait detaylara ulaşabilirsiniz. ÖSS şartlarına baktığınızda ise hizmetlerden yararlanabilmek için 14 günlük bebek ile 64 yaş arası sınırda olunması gerektiğini göreceksiniz. Ve sigorta talebinizin kabul edilebilmesi için ilk koşul gerçeğe uygun beyanda bulunmanız gerektiğidir.

Özel sağlık sigortası ne kadar, sorusuna yanıt aradığınızda fiyatlar poliçe detaylarına göre belirlenmektedir. Örneğin poliçeye ek teminat koyduysanız fiyat artacaktır. Bunun yanı sıra net tutar belirlenirken sağlık geçmişi, cinsiyet, yaş gibi faktörler de dikkate alınmaktadır. Şartlar, poliçe kapsamı ve hizmet anlayışında en çok tercih edilen acentelerden olan E-sigortam özel sağlık sigorta fiyatları konusunda da memnun etmektedir.

hxix2m.jpg

Özel Sağlık Sigortası Satın Al

E-sigortam üzerinden özel sağlık sigortası işleminizi birkaç dakika içerisinde tamamlayabilir, özel sağlık sigortası fiyatları ile ilgili ayrıntılı bilgiye ulaşabilirsiniz. Başvurunuzu eksiksiz şekilde yapabilmeniz adına önceden özel sağlık sigortası formu örneği incelemenizde yarar vardır. Böylece yükümlülüklerinizi ve haklarınızı en doğru şekilde öğrenebilirsiniz. Bilgileri eksiksiz doldurup gönderdiğinizde poliçenizdeki teminatlar kapsamında sigorta hizmetlerinden yararlanmaya başlayabilirsiniz.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.