N11'de Sanal Mağaza Açmak için Ne Yapmalıyım?

N11'de Sanal Mağaza Açmak için Ne Yapmalıyım?
2012 yılından bu yana hizmet veren N11 kurulduğu günden bugüne kadar hızlı bir gelişme göstermiştir. Bu platformda satıcılar ürünlerini siteye yükleyerek satışa sunmaktadır.

Sitenin günümüzdeki potansiyeline baktığınızda milyonlarca kişiye ulaştığını ve satış rakamlarının son derece yüksek olduğunu görebilirsiniz.

Bu nedenle siz de hem gelir hem de müşteri olarak artışa geçmek istiyorsanız N11 mağaza açma fikrine sıcak bakabilirsiniz.

hy2dih.jpg

Ödeme koruma sistemi ile hizmet veren N11’de satışlar yapıldıktan sonra alıcı 3 gün içinde sorunsuz teslime dair onay verir ve bu durumda havuzda olan para satıcının banka hesabına yatırılır. Bu sayede hem satıcılar hem de müşteriler güvence altına alınmış olmaktadır. Burada N11 komisyon oranları elinize geçecek net tutarı belirleyebilmeniz adına size yardımcı olacaktır.

Neden N11’de Sanal Mağaza Açmalıyım?

N11’de satış yapmak size pek çok açıdan avantaj sağlayacaktır. Markalaşmanız ve ürünlerinizin daha fazla kişi tarafından bilinir hale gelmesi için N11 entegrasyonu yapmalısınız. Bu uygulama farklı reklam ve pazarlama seçeneklerinden yararlanmanız için iyi bir fırsat olacaktır. Böylece N11’e özgü ziyaretçi kitlesine erişebilir, ürünlerinizi dört bir yandaki kişilere ulaştırabilirsiniz.

hy2b7u.jpg

N11 dükkan açma işlemi sayesinde sizinle aynı sektörde hizmet veren firmalarınızın ürünlerine ve fiyat politikalarına ulaşabilirsiniz. Böylece sektördeki rekabet durumunu da uygulamalı olarak görebilirsiniz. Ancak bu avantajlara ulaşabilmek adına N11’e özgü birtakım kurallara uymanız gerekecektir. N11 satıcı olmak için çalışmalara başladığınızda yükümlülük ve kurallar hakkında bilgi edinmenizde de yarar vardır. Çünkü kurallara uymadığınız takdirde çalışmanız sınırlandırabilir, hatta sonlandırılabilir.

N11’de Sanal Mağaza Nasıl Açılır?

N11 üzerinden satış yapmak istediğinizde öncelikle süreç hakkında bilgi edinmelisiniz. Bu platformda satış için şirket olma zorunluluğu vardır. Bu koşulu sağlayanlar mağaza giriş kısmından sisteme üyelik kaydı oluşturabilir. Başvuru onayı için geçerli bir e-posta adresi girmeniz gerekecektir. Çünkü malinize onay e-postası gönderilmektedir.

hy2gga.jpg

Kayıt aşamasını tamamladıktan sonra evrak yönetimi kısmına geçerek N11 entegrasyonu için gerekli belgeleri yüklemelisiniz. Bu belgeler şahıs şirketleri, adi ortaklıklar ve sermaye şirketleri için farklılık göstermektedir. Örneğin şahıs şirketleri N11 mağaza açma işlemi yaparken nüfus cüzdanı fotokopisi yüklerken, diğer şirketlerden güncel faaliyet belgesi, ortaklık sözleşmesi gibi belgeler istenmektedir. Bunlara ilave olarak N11 mağaza açma ücreti ile ilgili de bilgilendirme yapılmaktadır.

Eksiksiz şekilde N11 entegrasyonu yapmak istediğinizde Kobisi size her zaman kesintisiz destek sunacaktır. Böylece Kobisi farkıyla hem belge hem de başvuru sürecini sorunsuz şekilde tamamlayabilirsiniz. N11 online mağaza aç ve satışlarını artır, fikrine kulak verenlerdenseniz siz de vakit kaybetmeden Kobisi ile iletişime geçebilirsiniz.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.