iOS ve Android İçin Mighty Doom Duyuruldu

iOS ve Android İçin Mighty Doom Duyuruldu
Bethesda, Android ve iOS oyuncularını hedefleyen aksiyon oyunu Mighty Doom ile karşımıza çıkıyor. Minyatür ve çok yetenekli bir Slayer’a sahip olan arcade oyunu, Doom hayranlarını oldukça eğlendireceğe benziyor. Mighty Doom, Mini Slayer’ın ...

Bethesda, Android ve iOS oyuncularını hedefleyen aksiyon oyunu Mighty Doom ile karşımıza çıkıyor. Minyatür ve çok yetenekli bir Slayer’a sahip olan arcade oyunu, Doom hayranlarını oldukça eğlendireceğe benziyor.

Mighty Doom, Mini Slayer’ın seviyeleri geçmek için bir dizi tanıdık Doom silahını ve hareket yeteneklerini kullandığı üstten görüş açılı bir deneyim sunuyor. Bu durumda savaşta düşmek, Mini Slayer’ın silahlarını ve becerilerini yükseltmek için önünüze geleni delip geçmeniz şart. Savaşta düşmek ise koşunun başlangıcına geri dönmek anlamına geliyor.


Mighty Doom’un gelişimi, Bethesda’nın Kanada merkezli mobil oyun odaklı bir ekip olan Alpha Dog stüdyosu tarafından yürütülüyor. Stüdyo, Microsoft’un ZeniMax Media’yı satın almasının ardından 2021’den beri Xbox Game Studios’un bir parçası oldu.

Stüdyoya göre oyun, “DOOM Eternal‘ın koleksiyonluk oyuncaklarından ilham alan” bir boyut olan “animasyonlu bir Doom evreninde” geçiyor. Geliştirici deneyimi şu şekilde açıklıyor: “Oyunda bilinmeyen bir enerji dalgası Gibbo oyuncak fabrikasını kasıp kavurduğunda, Mini Slayer hayata döndürülüyor ve alternatif bir boyuta taşınıyor. Göreviniz çalınan evcil tavşanınız Daisy ile aranızda duran her iblisi öldürmek.”

Mighty Doom, oynaması ücretsiz bir deneyim olarak 21 Mart 2023 için çıkış yapacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.