Honor Magic 5 Geekbench’te Görüldü

Honor Magic 5 Geekbench’te Görüldü
Honor, amiral gemisi modelleri Magic 5 ve Magic 5 Pro modellerini MWC’de duyurmaya hazırlanırken Pro olmayan modelin temel özelliklerini doğrulayan yeni bir Geekbench listesi ortaya çıktı. “PGT-AN00” Model koduyla listelenen telefon Qualcomm ...

Honor, amiral gemisi modelleri Magic 5 ve Magic 5 Pro modellerini MWC’de duyurmaya hazırlanırken Pro olmayan modelin temel özelliklerini doğrulayan yeni bir Geekbench listesi ortaya çıktı.

“PGT-AN00” Model koduyla listelenen telefon Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2 yonga seti ve 12 GB RAM ile görülüyor. Magic5, tek çekirdek testinden 1.411 puan alırken çoklu çekirdek testinde 4.584 puan aldı. Ayrıca telefonda Magic UI’nin en son sürümüyle beraber Android 13’ün kullanılması bekleniyor.


Önceki söylentilere göre Magic 5’de 5x optik zoom ve 100x dijital zoom özellikli 4 adet 50 megapiksel kamera olacak. Ayrıca telefonda 66W hızlı şarj destekli bir bataryanın kullanılacağını da belirtelim. Honor, Magic 5 ve Magic 5 Pro’yu 27 Şubat’ta yapılacak MWC etkinliğinde tanıtacak. Peki siz yeni Honor modelleri hakkında ne düşünüyorsunuz?

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.