Angry Birds 23 Şubat’ta Play Store’dan Kaldırılacak

Angry Birds 23 Şubat’ta Play Store’dan Kaldırılacak
2009’da piyasaya sürülen ve daha sonra Rovio Classics olarak pazarlanan orijinal Angry Birds oyunu 23 Şubat’ta Google Play Store’dan kaldırılacak. Bu açıklama oyunun geliştiricisi Rovio Entertainment tarafından Twitter’da paylaşıldı. Geliştirici ...

2009’da piyasaya sürülen ve daha sonra Rovio Classics olarak pazarlanan orijinal Angry Birds oyunu 23 Şubat’ta Google Play Store’dan kaldırılacak. Bu açıklama oyunun geliştiricisi Rovio Entertainment tarafından Twitter’da paylaşıldı. Geliştirici ayrıca oyunun App Store’da “Red’s First Flight” olarak yeniden adlandırılacağını söyledi.


Oyun Play Store’dan kaldırıldıktan sonra bile önceden indirilmiş cihazlarda oynanabilir kalacak. Yani oyunun hayranıysanız bu tarih gelmeden önce yüklemek isteyebilirsiniz. Rovio, oyunun Angry Birds 2, Birds Journey ve Birds Minecraft dahil olmak üzere bazı oyun portföyleri üzerindeki etkisi nedeniyle listeden çıkarıldığını söyledi.

Son olarak Rovio Classics’i denemediyseniz Android cihazınıza buradan iPhone cihazlarınıza ise buradan indirebilirsiniz. Peki siz Rovio oyunları hakkında ne düşünüyorsunuz?

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.