Uzunköprüspor'dan yeni sezona moralli merhaba
Uzunköprüspor, yeni sezon öncesi Belediye Başkanı Ediz Martin'in katılımıyla düzenlenen kahvaltıda moral buldu. Vizespor ile oynanacak kritik maç öncesi birlik ve beraberlik mesajları verildi.
Uzunköprüspor, yeni sezon öncesi Belediye Başkanı Ediz Martin'in katılımıyla düzenlenen kahvaltıda moral buldu. Vizespor ile oynanacak kritik maç öncesi birlik ve beraberlik mesajları verildi.

Uzunköprü Belediye Başkanı Ediz Martin, 18 Ekim Pazar günü Vizespor ile oynanacak olan önemli karşılaşma öncesi Uzunköprüspor yönetimi ve futbolcularıyla bir kahvaltı etkinliği düzenledi. Bu samimi buluşma, yeni sezon öncesi birlik, beraberlik ve dayanışma ruhunu pekiştirmek amacıyla gerçekleştirildi.

Etkinlikte konuşan Başkan Ediz Martin, Uzunköprüspor'un şehrin ortak gururu olduğunu vurgulayarak, takımın yeni sezona güçlü bir başlangıç yapacağına olan inancını dile getirdi. Martin, futbolculara ve teknik ekibe başarı dileklerini ileterek, birlik ve beraberlik içinde hareket etmenin önemine dikkat çekti.
BAL 5. Grup'ta sezona galibiyetle başlamak isteyen Uzunköprüspor, hazırlıklarını yoğun bir şekilde sürdürüyor. Takım, yönetim, teknik heyet, futbolcular ve taraftarlar, 18 Ekim'de oynanacak olan bu kritik 90 dakikaya odaklanmış durumda. Şehrin tüm dinamikleri, bu önemli maçı kazanmak için kenetlenmiş durumda.
BU HABERE DE BAKArda Turan'dan A Milli Takım açıklaması



