Trabzon'da hayvan sevgisi dolu etkinlik coşkusu
Trabzon'da düzenlenen etkinlikte öğrenciler, hayvan sevgisini eğlenceli bir şekilde keşfetti. Minik eller, sokak hayvanları için umut dolu yaşam alanları oluşturdu.

Trabzon Büyükşehir Belediyesi, 4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günü dolayısıyla anlamlı bir etkinlik düzenledi. Akçaabat Söğütlü İlkokulu'nda gerçekleştirilen program, hayvan sevgisini çocuklara aşılamak amacıyla birçok etkinliği bir araya getirdi. Trabzon Büyükşehir Belediyesi Tarımsal Hizmetler Dairesi Başkanı Bülent Sağır ve diğer yetkililerin katılımıyla gerçekleşen etkinlik, büyük bir ilgiyle karşılandı.
Öğrenciler ödüllendirildi
Etkinlikte, hayvan sevgisini en iyi yansıtan fotoğrafların ödüllendirildiği bir yarışma da düzenlendi. Öğrencilerin çektiği fotoğraflar, hayvanların korunmasına yönelik duyarlılıklarını gözler önüne serdi. Ayrıca, Trabzon İl Jandarma Komutanlığı'nın arama kurtarma köpeklerinin gösterisi, çocuklar tarafından büyük bir heyecanla izlendi.
Renkli kulübeler ve müzik dinletisi
Minik öğrenciler, sokak hayvanları için hazırlanan kedi ve köpek kulübelerini boyayarak kendi emekleriyle renklendirdiler. Ayrıca, üniversite öğrencileri tarafından gerçekleştirilen müzik dinletisi, etkinliğe ayrı bir neşe kattı. Hayvan temalı kostümler giyen çocuklar, yavru köpeklerle vakit geçirerek hayvan sevgisini pekiştirdiler.
BU HABERE DE BAKMuğla'dan annelere özel ulaşım desteği







