Karaman Valisi Mehmet Alpaslan Işık'tan Ramazan Bayramı mesajı

Karaman Valisi Mehmet Alpaslan Işık'tan Ramazan Bayramı mesajı
KARAMAN (AA) - Karaman Valisi Mehmet Alpaslan Işık, Ramazan Bayramı nedeniyle bir kutlama mesajı yayımladı.Vali Işık mesajında, yardımlaşma, dayanışma...

KARAMAN (AA) - Karaman Valisi Mehmet Alpaslan Işık, Ramazan Bayramı nedeniyle bir kutlama mesajı yayımladı.

Vali Işık mesajında, yardımlaşma, dayanışma ve paylaşma duygularının en yoğun şekilde yaşandığı, ramazan ayını tamamlayıp, birlik ve beraberliği kuvvetlendiren bir bayrama daha erişildiğini bildirdi.

Dini bayramların, sevgi, saygı, yardımlaşma ve hoşgörü gibi güzel hasletleri pekiştirirken, dargınlıkları sona erdiren, barışa ve muhabbete vesile olan, ihtiyaç sahiplerine daha çok elin uzanmasına imkan sunduğunu anlatan Işık, şunları kaydetti:

"Bizi güçlü kılan, vatandaşlarımızın birbirine karşı olan gönülden bağlılığı, aziz milletimizin yardımseverliği, milli birlik ve beraberliğimize olan sarsılmaz inancımızdır. Bu güzel bayramı, bugün vatanımızda huzur içerisinde idrak etmemizi, ülkemizin bağımsızlığı, milletimizin birlik ve beraberliği için canlarını feda eden aziz şehitlerimize ve kahraman gazilerimize borçlu olduğumuzu unutmamalıyız. Bu vesileyle aziz şehitlerimizi ve ebediyete intikal etmiş kahraman gazilerimizi şükran ve minnetle yad ediyor, hayatta olan gazilerimize sağlıklı ömürler diliyorum. Ramazan Bayramı’nın ülkemize ve dünyaya mutluluk, huzur ve barış getirmesini, birlik ve beraberlik içinde nice güzel bayramlara ulaşmak dileğiyle tüm Karamanlı hemşehrilerimin Ramazan Bayramı’nı kutluyor, sevgi ve saygılarımı sunarım."


Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.