AK Parti İl Başkanı Altınsoy'dan Ramazan Bayramı mesajı

AK Parti İl Başkanı Altınsoy'dan Ramazan Bayramı mesajı
AKSARAY (AA) - AK Parti Aksaray İl Başkanı Hüseyin Altınsoy, Ramazan Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.Altınsoy, mesajında, ramazan ayını sabır,...

AKSARAY (AA) - AK Parti Aksaray İl Başkanı Hüseyin Altınsoy, Ramazan Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.

Altınsoy, mesajında, ramazan ayını sabır, şükür, dua ve ibadetlerle geçirdiklerini, bayrama kavuşmanın manevi huzurunu yaşadıklarını belirtti.

Bayramlarda dargınlıklara son verilmeli, sevgi, muhabbet ve coşku ikliminin hakim kılınması gerektiğini vurgulayan Altınsoy, şunları kaydetti:

"Bu müstesna günlerin sevincini, heyecanını, yardımlaşma ve dayanışma duygularını hayatımızın her anına yayabilmek ortak amacımız olmalıdır. İnşallah, bu mübarek günler, tüm insanlığın huzur ve güven içinde geleceğe umutla bakabilmesine vesile olur. AK Parti teşkilatımız ramazan ayı boyunca sahadaydı. Hemşehrilerimizin sofralarında iftarımızı ettik. Ana kademe, kadın kollarımız ve gençlik kollarımızla her gün bir mahallede yoksul, yetim ve öksüzlerimizin yanında olduk, yaşlılarımızı, şehit ve gazi yakınlarımızı ziyaret ederek hayır dualarını aldık. Yine tüm ilçemizin tamamında belediyelerimiz ve ilçe başkanlıklarımızla birlikte iftar sofraları kurduk, ramazanın bereketini tüm hemşerilerimizle birlikte yaşadık. Ramazan ayında olduğu gibi bayramda da yine aynı şekilde onlarla beraber olmaya devam edeceğiz. Bu duygu ve düşüncelerle başta Aksaraylı hemşerilerimin olmak üzere, aziz milletimizin ve tüm İslam aleminin Ramazan Bayramını tebrik ediyorum."

Etiketler :
HABERE YORUM KAT