KAYSO Başkanı Büyüksimitci'den OSB'ye ziyaret

KAYSO Başkanı Büyüksimitci'den OSB'ye ziyaret
Kayseri Sanayi Odası (KAYSO) Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Büyüksimitci, Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Yalçın'ı ziyaret etti.KAYSO'dan yapılan yazılı açıklamaya göre, KAYSO Meclis Başkanı Abidin Özkaya,...

Kayseri Sanayi Odası (KAYSO) Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Büyüksimitci, Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Yalçın'ı ziyaret etti.

KAYSO'dan yapılan yazılı açıklamaya göre, KAYSO Meclis Başkanı Abidin Özkaya, meclis başkanlık divanı üyeleri ve yönetim kurulu üyelerinin de katıldığı ziyarette yeni yönetime hayırlı olsun dileğinde bulunan Büyüksimitci, sanayiciye hizmetin büyük bir şeref ve sorumluluk olduğunu belirtti.

Sanayicinin öneminin her geçen gün daha iyi anlaşıldığını aktaran Büyüksimitci, "Bu anlamda sanayicilerimize hizmet için sizlere her türlü desteği vermek bizler için bir görev." ifadesini kullandı.

Yalçın ise seçimli olağanüstü genel kurulda sanayicinin verdiği mesajı aldıklarını ve hiçbir şekilde ötekileştirmeden tüm sanayicilere hizmet edeceklerini, 4 yıllık sürelerini en verimli şekilde değerlendireceklerini kaydetti.


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.