Fermuar Çeşitleri Nelerdir?

Fermuar Çeşitleri Nelerdir?
Fermuar çok işlevli bir tekstil ürünüdür. Birçok kıyafet de ayakkabı da çantada mutlaka fermuar bulunur.

Fermuar çeşitleri oldukça fazladır. Metal fermuarlar bunlar klasik veya farklı olan metallerden çeşitli şekilde üretiliyor. Kemik fermuarlar polyasetal hammaddesinin fermuarın şerit kısmına enjekte edilmesi ile yapılıyor. Spiral fermuarlar bu fermuarlar da polyester.

Monofilament veya şeride naylon eklenerek üretiliyor. Spiral olan fermuarlarda ince diş ya da kalın diş olarak pek çok seçenek bulabilirsiniz. Gizli fermuar, su itici fermuar, baskılı fermuar çeşitleri de çok kolay bulunabiliyor. İhtiyaca uygun çeşitli renk ve modellerde fermuar bulabilmek günümüzde çok daha kolay oluyor. Üretim bakımından fermuar sektörü de çok fazla gelişti ve talebe göre fermuar üretimi de yapılıyor.

Fermuar Çeşitleri Nasıl Seçilmelidir?

Fermuar çeşitleri kullanılacağı kumaşa ve eşyaya uygun olarak tercih edilmelidir. Mesela gelinlik için alınacak ise ona uygun bir fermuar seçilmeli ya da diyeli bir bot için fermuar gerekli o zaman bot, ayakkabılar için üretilenlerden seçilmesi en doğrusu olacaktır. Her ihtiyaca ve kıyafete uygun fermuarlar için https://www.ecefermuar.com.tr/ sayfasından dilediğinizi alabilirsiniz.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.