Enerya’dan 10 numara fırsat

Enerya’dan 10 numara fırsat
Türkiye’nin öncü enerji şirketi Enerya Enerji, doğal gaza geçişi kolaylaştıran kampanyaları tüketici ile buluşturmaya devam ediyor. 1 Eylül – 30 Kasım tarihleri arasında doğal gaz bağlantı bedeline 10 taksit imkânı sunuluyor.

Türkiye’nin en yaygın 2’nci özel dağıtım şirketi olan Enerya Enerji, doğal gaz kullanımını kolaylaştıran adımlar atmaya devam ediyor. Her daim kullanıcıları konfor ile buluşturan ve doğal gaz rahatlığını evlere taşıyan Enerya Enerji, ‘doğal gazsız ev kalmayacak’ anlayışıyla çalışmalarını sürdürüyor.

Enerya Enerji’nin faaliyet gösterdiği 10 ilde hayata geçirdiği kampanya ile 1 Eylül – 30 Kasım tarihleri arasında doğal gaz bağlantı bedeline 10 taksit imkânı sunuluyor. Taksit kampanyasından Aralık ayına kadar yararlanmak mümkün. Bağlantı bedeli, doğal gaz aboneliği başlangıcında bir defaya mahsus ödeniyor.

Okula dönüşle birlikte ailelerin yeniden yaşadıkları şehirlere dönmesi, üniversitelerin açılması ve bu paralelde yeni ev tutan öğrencilerin sayısının artması gibi etmenler doğal gaz abonelerinin sayısını artırmayı sürdürüyor. Tüketici dostu bir yakıt olan doğal gaz, özellikle masrafların arttığı bu dönemde kişilere tasarruf etme imkanı da veriyor. Doğal gaza geçişte, Enerya Enerji’nin ‘doğal gazsız ev kalmayacak’ anlayışıyla sunduğu taksit fırsatı yeni abonelere ödeme kolaylığı sunuyor.

Ev ekonomisine katkı sağlayan doğal gaz tüm dünyada en güvenli yakıt olarak kabul edilirken, alternatif ısınma yöntemlerine göre de cüzdanınızı koruyor. Doğal gaz en sağlıklı ısınma sistemi olarak karşımıza çıkarken, temiz enerji sayesinde hava, ortam ve çevre kirliliğine yol açmıyor. Alternatif ısınma yöntemleri yalnızca olduğu bölgedeki havayı ısıtırken, doğal gaz ile alanın tümü eşit sıcaklıkta ısıtılıyor. Doğal gaz ile eşit ısınan yaşam alanları ve sıcak su kullanımı da kullanıcılara rahatlık ve konfor sunuyor. Ülkemizde doğal gaz kullanımı, konfor ve tasarruf sebebi ile yoğun olarak tercih ediliyor.

Kapalı ortamlarda tekrarlanan hava akımı sebebiyle klimanın; grip, nezle gibi solunum yolu hastalıklarının bulaşma riskini artırdığını düşünen tüketiciler, klimanın ağız ve boğaz kuruluğuna sebep olma ihtimali olduğunu düşündüklerinden sağlıklı yakıt olarak öne çıkan doğal gazla çalışan sistemleri tercih ediyorlar. Kapalı alanda gerçekleşen hava dolaşımının bugün tüm dünyanın gündeminde olan ve solunumla bulaşan Covid-19’un bulaşma ihtimalini artırdığına inanan tüketiciler doğal gaz kullanımını daha da yaygınlaştırıyor.

Özellikle bu dönemde kapalı ortamlardaki hava dolaşımının olumsuz etkilerinden kaçınmak isteyenlerin sayısının artmasıyla birlikte daha sağlıklı bir alternatif olan doğal gaz daha çok tercih ediliyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.