Endüstriyel temizlik makineleri sektörüne ENTEMAK damgası

Endüstriyel temizlik makineleri sektörüne ENTEMAK damgası
Endüstriyel temizlik makineleri ve ekipmanları hakkında Entemak Firması Sahibi Hayrettin Yılmaz ile bir söyleşi gerçekleştirdik.

Fabrika, otel, hastane, hava alanı, belediye, temizlik şirketleri ve evlerde kullanılabilecek olan geniş ürün yelpazesi sunan endüstriyel temizlik makineleri ve ekipmanları hakkında Entemak Firması Sahibi Hayrettin Yılmaz ile bir söyleşi gerçekleştirdik.

Müşteriler sizi neden tercih etmeli?

Bizi neden tercih etmeliler; Endüstriyel temizlik makinesi, satılan her firmadan alınabilir ancak ENTEMAK olarak sattığımız ürünleri müşterilerimizin kullanım amacına ve temizlenecek alan ve zemin etüdü yaparak uygun ekonomik makineyi sunmaktayız daha fazlası ürünlerimizin daima satış sonrası hizmetlerini vermekteyiz makinemizi sattık bir sonraki ihtiyaç anında görüşelim mantığında değiliz, biz müşteri memnuniyeti odaklı satış yapıyoruz.

temizleme-makinesi.jpg

Endüstriyel temizlik makineleri ve ekipmanları nerelerde kullanılır?

Endüstriyel temizlik makineleri geniş kullanım alanına sahiptir ve bu makineler aynı zamanda hijyen için de kullanılmaktadır. Örneğin gıda ambalajı üreten firmalarda ya da gıda satış saklama plastik kapları üreten fabrikalar için de özel makinelerimiz var.

tvx.jpgGenel olarak makinelerimiz geniş kullanım alanına sahip. özel proje bazlı temizlik makinelerini de müşterilerimize sunmaktayız.

Makinelerimizin genel olarak kullanım alanları; fabrikalar, oteller, belediye temizlik işleri, oto yıkamalar, alışveriş merkezleri, hava alanları, hayvan kümesleri ve barınakları, besi ve balık çiftlikleri, park ve bahçeler, büyük fabrika ve üretim alanları, plaj ve insan sirkülasyonun çok yoğun olduğu bölgeler, yollar, kaldırımlar, aklınıza gelebilecek tüm geniş alanları, sert zeminleri süpürme ve yıkama şeklinde temizlemektedir.

Sektördeki geçmişiniz ve tecrübeniz nedir?

Endüstriyel temizlik alanında 25 yılı aşkın tecrübemizle sektörde önemli bir yer edindik ve bu tecrübemizle müşterilerimize hizmet etmenin gururunu yaşıyoruz.

Entemak Endüstriyel
Temizlik Makineleri
Hayrettin YILMAZ
0532 399 06 12

0850 420 12 73
www.entemak.net
info@entemak.net
KONYA / TÜRKİYE

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.