Palandöken: 'Kredi kartlarına yapılandırma piyasaları canlandıracak!'
Sosyal medya hesabından kredi kartı ve ihtiyaç kredisi borçlarına getirilen yapılandırmayı değerlendiren TESK Başkanı Palandöken, bu adımın esnafı rahatlatacağını ve devlet alacaklarının tahsilatını hızlandıracağını bildirdi.
DEVLET ALACAKLARI HIZLA TAHSİL EDİLECEK
Palandöken, "Ödenmemiş bireysel kredi kartları ile ödemesi 30 günden fazla gecikmiş ihtiyaç kredilerine 48 ay vadeyle yeniden yapılandırma imkanı tanınması piyasalara yeniden canlılık getirecek ve ekonomiye ivme kazandıracaktır. En kısa sürede diğer kredi ve borçlara yapılacak yeni bir yapılandırma hem esnafımızın işlerini kolaylaştıracak, hem de devlet alacaklarını en kısa sürede tahsil edecektir" ifadelerini kullandı.
KREDİ KARTLARINA YAPILANDIRMA PİYASALARI CANLANDIRACAK
— Bendevi Palandöken (@B_Palandoken) January 31, 2026
Ödenmemiş bireysel kredi kartları ile ödemesi 30 günden fazla gecikmiş ihtiyaç kredilerine 48 ay vadeyle yeniden yapılandırma imkanı tanınması piyasalara yeniden canlılık getirecek ve ekonomiye ivme kazandıracaktır. En kısa… pic.twitter.com/bhNy39xem4