Bybit ve Paradigm, USDT marjinli vadeli alış-satış farkı (spread) işlemleri sunmak için güçlerini birleştiriyor

Bybit ve Paradigm, USDT marjinli vadeli alış-satış farkı (spread) işlemleri sunmak için güçlerini birleştiriyor
Dünyanın en çok ziyaret edilen üçüncü kripto para borsası Bybit, dünyanın en hızla büyüyen kripto vadeli işlemler platformu Paradigm ile güçlerini birleştirerek USDT marjinli enstrümanlarda alış-satış farkı (spread) işlemlerini kullanıma sundu.

Dünyanın en çok ziyaret edilen üçüncü kripto para borsası Bybit, dünyanın en hızla büyüyen kripto vadeli işlemler platformu Paradigm ile güçlerini birleştirerek USDT marjinli enstrümanlarda alış-satış farkı (spread) işlemlerini kullanıma sundu. Uzun zamandır sürdürülen bu stratejik iş ortaklığının her geçen gün daha da üst düzeye çıkması, yatırımcıların otuzu aşkın kripto para birimine tek tıkla ulaşabilmelerini sağlıyor.

Paradigm, Bybit’in Birleştirilmiş Alım-Satım Hesabı’nı destekleyen ilk platform. Söz konusu destek sayesinde yatırımcıların USDT marjinli spot ve vadeli sözleşmeler arasındaki alış-satış farkıyla işlem yapmaları sağlanıyor. Üstelik bu işlemler emir defterini etkilemediği gibi işlem büyüklüğü ne olursa olsun, tek işlemden kaynaklanan risklere neden olmuyor. Bu iş birliği yatırımcılara, Bybit’te piyasayı etkilemeyen alım-satım işlemlerini verimli bir biçimde gerçekleştirebilmenin yanında, vadeli fonlama oranı stratejilerini uygulamaya koymaları için likit bir piyasa ortamı sunuyor.

Bybit’in kurucu ortağı ve CEO’su Ben Zhou  “Paradigm ile gerçekleştirdiğimiz iş birliğinin, USDT marjinli enstrümanlarda alış-satış farkı (spread) işlemleri gerçekleştirebilmeleri için yatırımcılarımıza çok daha modern bir deneyim sunabilmeyi mümkün kıldığını belirtmekten heyecan duyuyorum”  sözlerine başlayan  Zhou, “Bu lansman, birinci sınıf iş ortaklarıyla birlikte sağlanan üstün alım-satım deneyimleri aracılığıyla, Bybit olarak müşterilerimize üst düzey fırsatlar sunma sözümüzün bir kez daha altını çizmiş oluyor.” diyerek düşüncelerini noktaladı.

Paradigm iş ortaklarından Paul Veradittakit ise “USDT marjinli enstrümanlarda alış-satış farkı işlemlerini kullanıma sunma konusunda Bybit ile gerçekleştirdiğimiz iş ortaklığından büyük memnuniyet duyuyoruz. Bu lansman, yatırımcıların piyasalara son derece kolay ve düşük maliyetli erişim sağlayabilmeleri için oldukça verimli bir yöntem sunuyor. Dünyanın dört bir yanında bulunan yatırımcılara yeni ürünler ve hizmetler sunmak adına gerçekleştirdiğimiz çalışmaları kesintisiz sürdürmek için sabırsızlanıyoruz.” diyerek düşüncelerini paylaştı.

Bu lansmanı kutlamak için, Paradigm aracılığıyla gerçekleştirilen ve Bybit’te uzlaştırılan tüm alış-satış farkı (spread) işlemlerinin ikinci adımından işlem ücreti alınmayacak. 

 

Bybit Hakkında

Dünyanın önde gelen kripto para borsalarından Bybit; kripto yatırımcılarının ultra hızlı eşleştirme motoru, mükemmel müşteri hizmeti ile çok dilli topluluk desteğinden faydalanabileceği profesyonel bir platform olarak 2018’de kuruldu. Bybit, Formula 1’in Markalar ve Sürücüler klasmanı şampiyonu Oracle Red Bull Racing takımının; NAVI, Astralis, Alliance, Made in Brazil (MIBR) ve Oracle Red Bull Racing Esports e-spor takımlarının ve Borussia Dortmund futbol takımının iş ortağı olmaktan gurur duyuyor.

 

Kaynak: (BYZHA) - Beyaz Haber Ajansı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.