Microsoft, Xbox PC Oyunlarını GeForce NOW Hizmetine Getiriyor

Microsoft, Xbox PC Oyunlarını GeForce NOW Hizmetine Getiriyor
Microsoft, Xbox PC oyunlarını NVIDIA’nın GeForce NOW bulut akış hizmetine getireceğini açıkladı. Ayrıca yakın zamanda yapılan Activision anlaşması onaylanırsa, Blizzard’ın oyunları da GeForce NOW hizmetinde yer alacak. Oyunları GeForce NOW’da ...

Microsoft, Xbox PC oyunlarını NVIDIA’nın GeForce NOW bulut akış hizmetine getireceğini açıkladı. Ayrıca yakın zamanda yapılan Activision anlaşması onaylanırsa, Blizzard’ın oyunları da GeForce NOW hizmetinde yer alacak.

Oyunları GeForce NOW’da oynamak için ayrı ayrı satın almanız gerekecek. Ayrıca bu anlaşma 10 yıllık bir yayın anlaşması olacak şekilde belirlenmiş. Yapılan basın açıklamasına göre Microsoft, Windows Store’dan, Steam’den veya Epic Games Store’dan satın alıp almadığınıza bakılmaksızın yayın için kullanılabilir hale getirmeyi taahhüt ediyor.

Yapılan bu anlaşma, Microsoft’un Call of Duty’i Nintendo platformlarına getirmek için Nintendo ile 10 yıllık bağlayıcı bir anlaşma imzaladığını açıklamasından birkaç saat sonra geldi. Smith anlaşmayı bugün erken saatlerde duyurdu ve Microsoft ayrıca Sony’ye yeni Call of Duty oyunları için benzer bir 10 yıllık anlaşma teklif etti. PlayStation üreticisi şu an için henüz bir anlaşma imzalamadı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.