Starlink, Yeni Küresel Dolaşım Hizmetini Test Ediyor

Starlink, Yeni Küresel Dolaşım Hizmetini Test Ediyor
Starlink, dünyanın her yerinde internet bağlantısı vaadiyle öne çıkıyordu. Şimdi ise test edilen yeni küresel dolaşım hizmeti 599 dolarlık Starlink Kit uydu çanağına ek olarak aylık 200 dolara mal olacak. Space X’in sahibi olduğu şirketin yeni vaadi ...

Starlink, dünyanın her yerinde internet bağlantısı vaadiyle öne çıkıyordu. Şimdi ise test edilen yeni küresel dolaşım hizmeti 599 dolarlık Starlink Kit uydu çanağına ek olarak aylık 200 dolara mal olacak. Space X’in sahibi olduğu şirketin yeni vaadi Starlink kapsama alanının olduğu her yerde kullanıcılara internet sunmak olacak.


Bu hizmetin deneysel olması sebebiyle bağlantının zayıf olması ya da hiç bağlantının olmaması şaşırtıcı olmayacaktır. Ayrıca Starlink’in bu hizmeti aktifleştirebilmek için çeşitli ülkelerde “düzenleyici onay” beklediğini belirtelim.

Son olarak küresel dolaşım hizmetinin aynı kıtada kullanılabilen RV planına kıyasla daha fazla bölgeyi kapsamasını bekliyoruz. Peki siz yeni Starlink hizmeti hakkında ne düşünüyorsunuz?

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.