Alüminyum Doğrama Modelleri

Alüminyum Doğrama Modelleri
Alüminyum doğrama çeşitleri genellikle iş yeri, ev ve bazı çeşitli dükkan yerlerinde oldukça fazla bir şekilde kullanılan doğrama sistemi olarak tercih edilir.

Bu hususta alüminyum doğrama model ve çeşitlerinin birçok farklı tarzda olduğu mümkündür. Alüminyum doğrama ürünleri yüzde yüz geri dönüşüm olarak kullanılır ve doğaldır. Geri dönüşümü sırasında alüminyum doğrama fitilleri geri dönüşüm amaçlı yalnızca yüzde 5 civarında harcamış olur.

Bunun yanı sıra alüminyum doğrama ürünleri herhangi bir kurşun benzeri ya da cıva gibi kanserojen maddeleri bulundurmaz. Birçok alüminyum doğrama penceresi modelleri kendi içerisinde yangın yönetmenliğine göre üretilir. Okul ve hastane gibi pek çok yerde alüminyum doğramanın kullanılması şarttır.

Alüminyum Doğrama Fiyatları

Genellikle ahşap ve plastik doğramalar ile belirli başlı ebatlarda ürünler üretilirken alüminyum doğrama pencereler sayesinde oldukça geniş tasarım, dekorasyon ve mimari yapılar üretilip kullanılabilir. Özellikle dükkan vitrini gibi kat boylarınca kullanılan, açık yerlerde rüzgara karşı dayanıklı olan bu ürün yüksek bina ve katlarda oldukça güvenli tercih olabiliyor. Sizde böyle bir ürün için https://www.polikarbonlevhafiyatlari.com/kategori/aluminyum-dograma sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.