Microsoft OneDrive İçin Sık Kullanılanlar Özelliği Geliyor

Microsoft OneDrive İçin Sık Kullanılanlar Özelliği Geliyor
Microsoft, OneDrive bulut depolama hizmeti için işe yarayabilecek bir çözümü sunuyor. Microsoft 365 yol haritasına göre, OneDrive kullanıcıları için Sık Kullanılanlar adı verilen ve Mart ayında eklenecek bir özellik geliyor. Böylece her zaman ulaşmak ...

Microsoft, OneDrive bulut depolama hizmeti için işe yarayabilecek bir çözümü sunuyor. Microsoft 365 yol haritasına göre, OneDrive kullanıcıları için Sık Kullanılanlar adı verilen ve Mart ayında eklenecek bir özellik geliyor. Böylece her zaman ulaşmak istediğiniz dosyalara daha kolay erişebileceksiniz.

Yol haritasındaki Sık Kullanılanlar’ın açıklaması şu şekilde: “Tüm M365 belgeleri aynı şekilde kullanılmaz. Kaçınılmaz olarak her hafta kullandığınız birkaç tane olacak ve bazılarını ara sıra kullanacaksınız. Sık Kullanılanları kullanmanın düzenli kalmanıza yardımcı olabileceği yer burasıdır. Dosyaları favorilere eklemek, kişisel önemi olan içeriği işaretlemenin harika bir yoludur ve aradığınız içeriğe hemen geri dönmenize yardımcı olabilir.”

Sık Kullanılanlar özelliği, Microsoft’un Belge Kitaplıkları gibi çevrimiçi hizmetlerindeki, Office.com hesaplarındaki ve Microsoft Teams’deki Dosyalar uygulamasındaki benzer özelliklerle tutarlı kalacak.

Öte yandan, yaklaşan OneDrive Sık Kullanılanlar özelliği hizmetin sadece web sürümüne ekleniyor. Umarız ki gelecekte özellik Windows, Mac ve mobil kullanıcılar için OneDrive uygulamasına da eklenir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.