Gran Turismo 7, PSVR 2 Desteği Kazandı

Gran Turismo 7, PSVR 2 Desteği Kazandı
Gran Turismo 7 için sunulan ücretsiz yeni bir güncelleme ile oyunculara PSVR 2 desteği sağlanıyor.  Bununla da kalmayan güncelleme bazı yeni özellikleri de beraberinde getiriyor. Başta da belirttiğimiz gibi en son Gran Turismo 7 güncellemesi, PSVR 2 ...

Gran Turismo 7 için sunulan ücretsiz yeni bir güncelleme ile oyunculara PSVR 2 desteği sağlanıyor.  Bununla da kalmayan güncelleme bazı yeni özellikleri de beraberinde getiriyor.

Başta da belirttiğimiz gibi en son Gran Turismo 7 güncellemesi, PSVR 2 sahiplerinin oyunu yeni bir gerçekçilik düzeyiyle oynamasına izin verecek. VR deneyimi, 2 oyunculu bölünmüş ekran modu hariç tüm yarışlar ve oyun modlarıyla uyumlu olacak. Ek olarak oyun, Garajda oyuncuların çeşitli konumlarda ve aydınlatma ayarlarında araba modellerinin çarpıcı ayrıntılarını görebilecekleri özel bir VR Showroom alanı da ekleyecek.

Güncelleme oyuncuların GT Sophy AI ile tanışmasına izin veriyor. Bu insanüstü yarış yapay zeka ajanı, GT Sophy Race Together olarak bilinen bir oyun modunda mevcut olacak ve Gran Turismo 7’nin PS5 versiyonuna özel olacak. Bu modda oyuncular, artan zorluk seviyesindeki bir dizi devrede yapay zekaya karşı yarışabilecekler. Ayrıca, yapay zekanın insanüstü yarış becerilerini sergileyen aynı araba konfigürasyonları ve ayarlarıyla 1’e 1 bir ortamda yapay zekaya karşı karşıya gelebilecekler. GT Sophy Race Together modu, 21 Şubat’tan Mart ayının sonuna kadar sınırlı süreli bir etkinlik olarak sunulacak.

Gran Turismo 7’nin en son güncellemesi aynı zamanda Grand Valley adlı klasik bir yarış pistinin dönüşünü de içeriyor. Pist, zorlu parkurlar ve okyanusun dağlarla buluştuğu geniş ortamların yanı sıra büyük köprü ve tünel bölümleri içeren yeni bir görünümle seriye geri dönüyor. Oyuna yeni arabalar da eklendi. Bu arabalar ise: Honda RA272 ’65, Italdesign Exeneo Vision, Citroën DS 21 Pallas ’70 ve Porsche 911 Carrera RS (901) ’73.

Son olarak, güncelleme Scapes moduna yeni işlevler ekleyecek. Ayrıca drift fotoğrafları için destek de içerecek. Güncellemeyi hemen indirebileceğinizi de belirtelim.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.